Wordt lid!

Alleen ingeschreven leden kunnen met het "Kenmerk" zich hier registreren!!!!

Zorg dat je het e-mailadres correct invult! Deze wordt gecontrolleerd op juistheid! De tekst is erg klein en de vergissing van een punt of komma is snel gemaakt. Een e-mailadres kan maar één keer in ons syteem worden toegepast.
Vul uw voornaam in.
Vul uw voorvoegsels in.
Vul uw achternaam in.
Vul een geldige gebruikersnaam in. Geen spaties, minstens 3 karakters, hoofdletters, kleine letters en nummers
Vul een geldig wachtwoord in. Geen spaties, minstens 6 karakters en alleen hoofdletters, kleine letters, nummers en speciale tekens
Controleer het nieuwe wachtwoord

Hierbij accepteer ik de algemene voorwaarden van WSV de Dintel.

Vul aub een geldig e-mail adres in. Een bevestigings e-mail zal naar dit e-mail adres worden verzonden na uw registratie.
Verplicht veld | Dit veld is zichtbaar in uw profiel | Veld niet zichtbaar op profiel | Informatie: Beweeg uw muis over het icoon
Als alle verplichte velden correct zijn ingevuld en je afsluit met het klikken op de knop Registreer, dan stuurt het systeem je een e-mail met een bevestiging van je registratie. Ons team zal je registratie toetsen op onze ledenlijst. Kom je niet voor op de ledenlijst dan zul je geen toegang krijgen en verzoeken wij je om een bericht te sturen aan penningmeester@wsvdedintel.nl. Kom je wel op de ledenlijst voor dan ontvang je een bevestigingsbericht met een link. Als je die link aanklikt dan wordt je registratie geactiveerd en kan je inloggen op onze website. WSV De Dintel heeft zich geconformeerd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wat bevestigd is in de Privacy Statement onderaan deze pagina.